Nad Nemce s spremenjeno postavo

Foto: Stanko Gruden/STA
Foto: Stanko Gruden/STA
Slovenska rokometna reprezentanca bo četrto tekmo na olimpijskih igrah v Rio de Janeiru proti Nemčiji odigrala v nekoliko spremenjeni postavi.
Oglej si celoten članek

Poškodovanega Nika Henigmana bo v slovenski vrsti zamenjal rezervist Miha Zarabec. Tekma z Nemčijo bo na sporedu danes ob 14.30.

Slovenska vrsta si je že zagotovila četrtfinale, Nemci pa preboj med osmerico še lovijo. Slovenci so Nemce nazadnje premagali v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo leta 2010.

Na večjih tekmovanjih je Slovenija izgubila vseh deset medsebojnih tekem, med drugim tudi finale evropskega prvenstva leta 2004 v Ljubljani, v skupnem izkupičku na medsebojnih tekmah pa Nemci vodijo z 18:6.

Slovenija bi si z zmago proti nemški izbrani vrsti zagotovila prvo mesto v svoji predtekmovalni skupini in s tem lažjega tekmeca v četrtfinalu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.