Nadal blestel v kvizu ''To je tvoje življenje''

Rafael Nadal je v Londonu dokazal, da je dober poznavalec svojih preteklih rezultatov.
Oglej si celoten članek

Foto: Youtube wimbledon to je tvoje življenje Španec Rafael Nadal se je v Londonu udeležil kviza z naslovom ''To je tvoje življenje'' (''This is your life''), kjer teniške igralce sprašujejo o preteklih rezultatih v njihovi karieri.

Nadal se je odlično odrezal in zbral 11 od 13 možnih točk. Španec je napačno seštel število osvojenih lovorik v konkurenci dvojic in si pripisal preskromno število asov, za trenutek pa mu je iz glave ušel Šved Robin Söderling, s katerim sta se leta 2010 pomerila v finalu Roland Garrosa.

Napačno je odgovoril tudi na vprašanje o številu porazov, ki jih je od leta 2005 utrpel na peščeni podlagi, vendar Španec ni upošteval letošnje sezone, zato so mu odgovor priznali.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.