Nadal bo šele peti na svetu

Foto: EPA
Foto: EPA
Španski teniški as Rafael Nadal bo v ponedeljek šele peti na računalniški lestvici ATP.
Oglej si celoten članek

Rafael Nadal je izgubil dvoboj tretjega kola v Miamiju priti rojaku Fernandu Verdascu, ki je bil boljši z rezultat om 6:4, 2:6, 6:3. 

Nekdanji prvi igralec sveta je po dolgi pavzi zaradi poškodbe kolena osvojil le turnir v Buenos Airesu, od začetka te sezone pa je zabeležil štiri poraze, zmagal pa je 14-krat. Padec v formi je povzročil, da se bo v ponedeljek znašel šele na petem mestu računalniške lestvice, saj ga bosta ta teden prehitela Andy Murray in Kei Nišikori. Oba sta se namreč že prebila v četrtfinale Miamija. 

Še naprej sta za vse tekmece nedosegljiva prvi lopar sveta Novak Đoković in drugi na ATP lestvici Roger Federer.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.