Nadal bolje na pesku kot na travi

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Rafael Nadal je bil zelo razočaran po porazu Španije proti Švici. (Foto: Reuters Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Rafael Nadal ima dobrih 200 točk prednosti pred Rogerjem Federerjem. (Foto: Reut Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Na teniškem turnirju v londonskem Queensu, generalki za Wimbledon, sta se že poslovila prvi in tretji nosilec. Za prvopostavljenega Rafaela Nadala je bil v četrtfinalu usoden rojak Feliciano Lopez.
Oglej si celoten članek

Starejši izmed Špancev je slavil s 7:6 (5), 6:4. Prvi igralec sveta je tako doživel poraz po 25 zaporednih zmagah.

Že v osmini finala pa je izpadel branilec naslova. Domačina Andyja Murraya, tretjega nosilca, je premagal Američan Mardy Fish s 6:4, 1:6, 7:6 (2). Hitro je svojo avanturo v Queensu zaključil tudi Američan Andy Roddick, lanskoletni finalist Wimbledona. Zanj je bil usoden Dudi Sela.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.