"Nadal goljufa"

Foto: Žurnal24 Rafael Nadal je trenutno prvi igralec sveta. (Foto: Reuters)
Kolumnist Greg Couch je v eni od svojih kolumn zapisal, da prvi tenisač sveta Španec Rafael Nadal goljufa, ker naj bi se med dvoboji posluževal nasvetov svojega strica in trenerja Tonija, kar je prepovedano.
Oglej si celoten članek
Nadal goljufa in to vsi vedo.
Greg Couch

"Nadal goljufa in to vsi vedo,“ je zapisal kolumnist Greg Couch in nadaljeval: "On je to celo priznal v intervjuju za El pais, ko je rekel, da je pred zadnjim servisom na finalu OP ZDA proti Srbu Novaku Djokoviću pogledal proti stricu, saj ni vedel, kam naj servira. Nato mu je on pokazal, da naj gre na siguren servis ter nato udari forhend, kar je Nadal tudi storil. Prejemati navodila trenerja med dvobojem je prepovedano in Nadal se tega zaveda.“ Couch je spomnil, da je nekdanja številka ena, Švicar Roger Federer, pred časom že opozoril na obnašanje Rafaela Nadala. "Ni tajna skrivnost, da on to počne, kar ni pravično. Tenisač je na igrišču sam in samo on lahko sprejema odločitve in ne nekdo drug namesto njega. Sprašujem se, do kdaj bodo Nadalu gledali skozi prste,“ je še dodal Couch.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.