Nadal gostoval pri Ibrahimoviću

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Najboljši španski tenisač vseh časov Rafael Nadal je obiskal tekmo francoske lige, kjer je PSG gostil Reims. Četrti igralec sveta je v dar dobil podpisani dres Zlatana Ibrahimovića.
Oglej si celoten članek

Darila pa ni prejel samo Rafael Nadal, saj je Španec nogometašu podaril lopar znamke Babolat, s katerim nastopa v teniški karavani. Zmagovalec enajstih turnirjev za grand slam je velik oboževalec Reala Madrida, zdaj pa je dobil priložnost, da spozna zvezdnika francoskega prvoligaša. Nadal je med tekmo na socialnem omrežju Facebook objavil fotografijo, pod katero je zapisal: ''V Parizu gledam PSG. Počaščen sem, da sem spoznal Ibrahimovića. Letos imajo odlično ekipo.''

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.