Nadal med dvobojem dobil nepričakovan obisk

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
Navijačem španskega tenisača je ob tem prizoru zastal dih.
Oglej si celoten članek

Enega glavnih favoritov letošnjega OP Avstralije Rafaela Nadala, ki v deželi tam spodaj igra z lažjo poškodbo hrbta, je med obračunom osmine finala s Fabiem Fogninijem na igrišču nepričakovano obiskal fizioterapevt.

Marsikdo je ob tem pomislil, da se je stanje 20-kratnega zmagovalca grand slamov poslabšalo, a temu ni bilo tako.

Nadal v resnici sploh ni zahteval zdravniške pomoči, med pogovorom pa je fizioterapevtu zmedeno dejal: "Jaz ne. Morda na kakšnem drugem igrišču. Hvala."

Španec je nato pojasnila iskal pri glavnemu sodniku, ki pa prav tako ni vedel, kaj se dogaja. Nenavaden pripetljaj za zdaj še nima epiloga, saj ni znano, koga bi moral oskrbeti zmedeni predstavnik zdravniške službe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.