Nadal odigral le 37 minut

Foto: Žurnal24 Nadal je do predaje Ferrera vodil s 4:3. Zdaj ga čaka Petzschner.
Rafael Nadal se je po dveh mesecih odsotnosti zaradi težav s koleni vrnil na teniška igrišča. V drugem kolu turnirja Rogers Master v Montrealu je odigral samo 37 minut.
Oglej si celoten članek
 

Ne spreglejte!

Rogers Masters in vsi ostali ATP in WTA turnirju V ŽIVO na rezultati.zurnal24.si

Rafael Nadal je preživel prvo preizkušnjo ob vrnitvi na igrišča po dveh mesecih odsotnosti zaradi težav s koleni, a srečanja drugega kola turnirja Rogers Master v Montrealu ni odigral do konca. Zaradi vse hujših bolečin v kolenu je dvoboj predal njegov tekmec David Ferrer . Španca sta dvoboj drugega kola zaključila po vsega 37 minutah, ko je drugi igralec sveta vodil s 4:3.

 

Dvoboj dneva

V dvoboju dneva je nekdanji prvi igralec Španec Juan Carlos Ferrero premagal 13. nosilca in Francoza Gaela Monfilsa. Bilo je 6:3 in 7:6. "Prišel sem v tretjo kolo in bom igral z Andyjem Murrayjem. Torej igram dobro," je dejal Ferrero, ki se vrača na stara pota.

Rojaka sta imela težave s koleni že več mesecev. Prej je popustilo koleno 19. igralca sveta Ferrera. "Imel sem težave s koleni. Nisem mogel več igrati. Prvič so se iste težave pojavile že pred Wimbledonom. Moral si bom vzeti nekaj premora," je po predaji pojasnil Ferrer.

In kako je z Nadalovimi koleni po dvomesečni odsotnosti? "Potreboval bom več igre, da bom dokončno ugotovil, kako je z njimi. Poskušal sem igrati stoodstotno, a to je težko, ko se vrneš po daljšem premoru. Počutil sem se dobro. Vsi mi pomagajo, da bi lahko čim prej spet igral svoj najboljši tenis. Naslednjo priložnost bom imel že v četrtek," je dejal Nadal, ki ga v tretjem kolu čaka Nemec Philipp Petzschner .
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.