Nadal prehitel Borga in Samprasa

Foto: EPA
Foto: EPA
Rafael Nadal je z zmago v Buenos Airesu vknjižil 65. turnirsko zmago, s katero je prehitel Peta Samprasa in Björna Borga.
Oglej si celoten članek

Španski tenisač Rafael Nadal je osvojil turnir ATP 250 v Buenos Airesu z nagradnim skladom 573.750 dolarjev. V finalu je premagal domačina Juana Monaca s 6:4 in 6:1.

Za Nadala je to prvi osvojeni turnir po zmagi na lanskem Roland Garrosu, hkrati pa 65. v karieri, s čimer je na lestvici zmagovalcev turnirjev ATP prehitel Björna Borga in Peta Samprasa. Nadal je 46. od teh naslovov osvojil na peščeni podlagi; več od njega jih ima le Argentinec Guillermo Villas (49).

ATP 250, Buenos Aires, finale:

Rafael Nadal (Špa/1) : Juan Monaco (Arg) 6:4, 6:1

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.