Nadal presenetil teniški svet, tega ni storil že 15 let

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nadal se po 15 letih vrača v Dubaj.
Oglej si celoten članek

Španski teniški zvezdnik Rafael Nadal je potrdil, da bo po odprtem prvenstvu Avstralije po 15 letih zaigral tudi v Združenih arabskih emiratih na turnirju serije ATP 500 v Dubaju, so po pisanju srbske tiskovne agencije Tanjug na spletni strani sporočili organizatorji tekmovanja.

Turnir z nagradnim skladom 2,67 milijona evrov bo v Dubaju na sporedu med 27. februarjem in 4. marcem. Nadal sicer v Dubaju ni igral vse od leta 2008, osvojil pa ga je leta 2006, potem ko je v finalu premagal švicarskega asa Rogerja Federerja.

"Navdušeni smo, ker bomo lahko eno najbolj prepoznavnih športnih ikon znova pozdravili na turnirju v Dubaju. Ko je nazadnje Nadal igral v Dubaju, je v sezoni osvojil tri turnirje velike četverice, zdaj pa se bo sem vrnil z rekordnim številom osvojenih grand slamov," je v izjavi sporočil direktor turnirja Colm McLoughlin.

Nadal bo na prihajajočem OP Avstralije po odpovedi prvega igralca lestvice ATP in rojaka Carlosa Alcaraza prvi nosilec in hkrati branilec naslova. Lani je v finalu po preobratu s 3:2 v nizih ugnal Rusa Danila Medvedjeva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.