Nadal s tožbo nad ministrico

Foto: EPA
Foto: EPA
Španski teniški zvezdnik Rafael Nadal bo tožil nekdanjo francosko ministrico za zdravje in šport Roselyne Bachelot zaradi izjav, v katerih je Španca obtožila jemanja prepovedanih poživil. Nadal je pojasnil, da bo vsa sredstva, ki jih bo dobil s tožbo, namenil dobrodelni ustanovi NGO ali fundaciji v Franciji.
Oglej si celoten članek

Roselyne Bachelot je na francoski televiziji dejala, da je bila odsotnost Rafaela Nadala s turnirjev, ko je okreval po poškodbi kolena, le poskus skrivanja pozitivnega dopinškega testa.

"Vemo, da je šlo pri slavni Nadalovi poškodbi, ko ni igral sedem mesecev, le za prikrivanje pozitivnega dopinškega testa," je dejala Francozinja in nadaljevala: "Ko vidiš, da teniški igralec ne igra sedem mesecev, je to zaradi dopinških testov. Ne velja za vsak primer, pogosto pa."

Dodala je, da je le povedala tisto, o čemer na široko govorijo v teniškem svetu in v medijih. Dan po tem, ko je osvojil rekordni deveti turnirski naslov v Barceloni, je Nadal vložil tožbo zoper Bachelotovo. "S tem primerom nočem le braniti moje integritete in ugleda, ampak braniti vrednote, ki sem jih zagovarjal vso kariero," je dejal Nadal.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.