Nadal se bo vrnil v Montrealu

Foto: Žurnal24 Rafael Nadal ni prvi favorit, ki je predčasno pospravil torbe.
Španski teniški igralec Rafael Nadal se na igrišča namerava vrniti 8. avgusta v Montrealu. "V tem trenutku sem 99-odstotno prepričan, da se bom vrnil v Montrealu," je dejal Španec.
Oglej si celoten članek
 
 

Komaj čakam na treninge. Veselim se, da bom lahko počel tisto, kar delam najraje – igral tenis. Turnir v Montrealu, kjer bom branil naslov, mi je zelo pomemben in pričakujem, da bom lahko zaigral.

Rafael Nadal

 
Španec Rafael Nadal je napovedal, da se bo na teniška igrišča vrnil 8. avgusta v Montrealu, kjer bo tudi branil lansko zmago. Španec je nazadnje igral v četrtem kolu Roland Garrosa, kjer ga je premagal Šved Robin Söderling. Nato pa je zaradi poškodbe kolena izpustil tudi najprestižnejši teniški turnir na svetu v Wimbledonu. Švicar Roger Federer pa ga je izrinil iz vrha lestvice ATP.

"Komaj čakam na treninge. Veselim se, da bom lahko počel tisto, kar delam najraje – igral tenis. Turnir v Montrealu, kjer bom branil naslov, mi je zelo pomemben in pričakujem, da bom lahko zaigral. V tem trenutku sem 99-odstototno prepričan, da se bom vrnil v Montrealu. Popraviti moram le še telesno pripravljenost," je dejal Rafa. Doktor Angel Ruiz-Cotorro, ki skrbi za njegovo zdravje, pa je pripomnil: "Zdravljenje poteka uspešno. Nadal bo v kratkem začel s fizioterapijo. Pričakujemo, da se bo na treninge vrnil v prihodnjem tednu. Za prave napore pa bo pripravljen 8. avgusta."
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.