Nadal se je vrnil z zmago

Foto: EPA
Foto: EPA
Španski teniški zvezdnik Rafael Nadal se je po daljšem premoru, v katerem je okreval po poškodbi zapestja, vrnil na igrišča.
Oglej si celoten članek

Na ekshibicijskem turnirju v Kazahstanu je Rafael Nadal premagal Francoza Jo-Wilfrieda Tsongaja s 6:7 (2), 6:3, 6:4. Nadal je nazadnje sicer igral na turnirju za grand slam v Wimbledonu, zaradi poškodbe pa je bil prisiljen izpustiti tudi zadnje tekmovanje velike četverice v sezoni, turnir v New Yorku, kjer bi moral braniti lansko zmago.

"Vsakič, ko se vračam po poškodbah, so moji motivi še večji. Pripravljen sem spet trdo delati, da se bom vrnil na vrhunsko raven. Vesel sem, da spet lahko igram tenis, saj to počnem najraje," je po nastopu v Astani dejal 28-letni Nadal.

Številka 3 svetovnega tenisa je bil nazadnje tekmovalno na teniških igriščih 1. julija, ko je izgubil proti Avstralcu Nicku Kyrgiosu v četrtem krogu Wimbledona. Na tekmovalne turnirje se namerava vrniti naslednji teden v Pekingu, pozneje bo šel še v Šanghaj. "Dobro se počutim in sem v odlični formi. Rad bi pozabil nesrečno zapestje in se čim prej vrnil v ritem, kakršnega sem imel pred poškodbo," je še dejal Nadal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.