Nadal se mu je oddolžil s prevozom

Foto: EPA
Foto: EPA
Rafael Nadal je v finalu travnatega turnirja v Stuttgartu premagal Viktorja Troickega in se mu oddolžil z brezplačnim prevozom v London.
Oglej si celoten članek

Najboljši španski tenisač vseh časov se je po porazu v četrtfinalu OP Francije, kjer ga je premagal Novak Đoković, nemudoma odpravil v Stuttgart, kjer je zaigral na travnatem turnirju serije 250. Nadal se je na jugu Nemčije veselil prve lovorike na travi po letu 2010, potem ko je v finalu premagal Viktorja Troickega.

Tako Nadal kot Troicki bosta sezono nadaljevala v Londonu, kamor sta pripotovala s Špančevim zasebnim letalom. ''Hvala velikemu šampionu Rafaelu Nadalu za prevoz do Londona,'' je na Twitterju zapisal srbski tenisač, ki se po 18-mesečni prepovedi zaradi domnevne uporabe dopinga vrača med najboljše igralce na svetu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.