Nadal zaustavil Roddicka

Foto: Žurnal24 Rafael Nadal in Novak Djoković bosta na travi ponovila dvoboj iz Pariza.
Kralj peska Rafael Nadal je na turnirju v Londonu pokazal, da lahko odlično igra tudi na travnati podlagi. Priboril si je namreč finale proti srbskemu konkurentu Novaku Djokoviću.
Oglej si celoten članek
 

London (ATP), polfinale

R. Nadal (ŠPA, 1) : A. Roddick (ZDA,3) 7:5, 6:4
N. Djoković (SRB, 2) : D. Nalbandian (ARG, 4) 6:1, 6:0

Drugi in tretji s svetovne teniške jakostne lestvice Španec Rafael Nadal in Srb Novak Djoković sta bila uspešna v polfinalu turnirja v Londonu z nagradnim skladom 675.847 evrov. Nadal, zmagovalec Roland Garrosa, je bil s 7:5 in 6:4 boljši od Američana Andyja Roddicka, ki je lovil svoj peti naslov na tem turnirju, Nadal pa si je na pripravljalnem turnirju pred Wimbledonom priigral prvi finalni nastop. Njegov nasprotnik v finalu, Srb Djoković je v polfinalu Argentincu Davidu Nalbandianu prepustil vsega eno igro.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.