Naftarji trepetajo za življenje soigralca

Foto: Profimedia edmonton oilers
NHL-ovec bije največjo bitko svojega življenja.
Oglej si celoten članek

Napadalec Edmonton Oilers Colby Cave je končal v umetni komi, potem ko so ga zaradi možganske krvavitve sprejeli na oddelek za kritična stanja, so sporočili iz vodstva kanadskega hokejskega kluba.

Cave je bil doma na obrobju Toronta, saj je hokejska liga NHL zaradi novega koronavirusa prekinjena, ko je zjutraj potreboval zdravniško pomoč.

Donacija Ruski hokejisti priskočili na pomoč ZDA

Cava so prepeljali v bolnišnico Sunnybrook v Torontu, potem ko je sprva končal v sosednjem Barrieju, je dejal predsednik in direktor kluba Ken Holland.

"Danes sem govoril z njegovo ženo Emily. Tekom noči je imel Colby hude glavobole, zato so ga odpeljali v bolnišnico v Barrieju, kjer so odkrili možgansko krvavitev in ga premestili v Toronto," je dejal Holland.

Cave je to sezono na 11 tekmah za naftarje dosegel en zadetek, v sezoni pa je nekajkrat zamenjal ligo NHL in razvojno ligo.

V štirih sezonah NHL je bil 25-letni hokejist član Edmontona in Bostona, na 67 tekmah NHL je dosegel štiri gole in pet podaj.

Foto: Profimedia

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.