Nagrajenci za Adecco pokal EX-YU (1. dan)

Foto: Nik Rovan
Foto: Nik Rovan
Izžrebali smo prvih deset nagrajencev, ki prejmejo vsak po dve vstopnici za prvi dan turnirja (6. 8.) Adecco pokal EX-YU. Imena in priimke najdete spodaj v članku. Prvi dan se se bodo pomerile Makedonija in BiH ter Hrvaška in Črna gora. V naslednjih dneh bomo objavili kvize s kartami za druge dneve turnirja.
Oglej si celoten članek

Na turnirju Adecco pokal EX-YU, ki bo potekal od 6. do 9. avgusta v Stožicah, bodo sicer nastopile vse reprezentance republik nekdanje Jugoslavije: Bosna in Hercegovina, Črna gora, Hrvaška, Makedonija, Srbija in seveda Slovenija. Vstopnice zanj si lahko zagotovite na spletni strani Eventima. Izžrebanim, seznam najdete spodaj, bomo poslali elektronsko sporočilo s podrobnostmi.

1.
Ime in priimek:: Miha Kuhelj

2.
Ime in priimek:: vasja kovačič

3.
Ime in priimek:: Metod Bulovec

4.
Ime in priimek:: jure grubar

5.
Ime in priimek:: josip leban

6.
Ime in priimek:: Bojan Perič

7.
Ime in priimek:: Nana Pirc Šepič

8.
Ime in priimek:: nejc mravlja

9.
Ime in priimek:: boštjan polovič

10.
Ime in priimek:: miha bajc

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.