Nagrajenci za Adecco pokal EX-YU (2. dan)

Foto: KZS/www.alesfevzer.com
Foto: KZS/www.alesfevzer.com
Izžrebali smo deset nagrajencev, ki prejmejo vsak po dve vstopnici za drugi dan turnirja (7. 8.) Adecco pokal EX-YU. Imena in priimke nagrajcev najdete v članku, vse pa bomo tudi obvestili prek elektronske pošte. Pa dobro navijajte za Slovenijo, ki ta dan igra s Črno Goro. Vsem ostalih pa sporočamo, da v ponedeljek sledi nov kviz (za tretji dan pokala).
Oglej si celoten članek

Na turnirju Adecco pokal EX-YU, ki bo potekal od šestega do devetega avgusta v Stožicah, bodo nastopile vse reprezentance republik nekdanje Jugoslavije: Bosna in Hercegovina, Črna gora, Hrvaška, Makedonija, Srbija in seveda Slovenija. Vstopnice zanj si lahko zagotovite na spletni strani Eventima. Tukaj pa je seznam Žurnalovih nagrajncev za drugi dan pokala (nedelja, 7. 8.):

1.
Ime in priimek:: Tilen Oberčkal

2.
Ime in priimek:: Andreja Kunčnik

3.
Ime in priimek:: Primož Murn

4.
Ime in priimek:: Matej Brundula

5.
Ime in priimek:: Gregor Zupančič

6.
Ime in priimek:: Karmen Avsec

7.
Ime in priimek: Gorazd Polovič

8.
Ime in priimek:: Aljoša Marjanovič

9.
Ime in priimek:: Luka Majcen

10.
Ime in priimek:: Andrej Papler

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.