Naj se pove resnica o Michaelu Schumacherju

Foto: EPA
Foto: EPA
Nekdanji menedžer Michaela Schumacherja je prepričan, da je napočil čas, da družina razkrije resnico.
Oglej si celoten članek

Sedemkratni svetovni prvak formule 1 Michael Schumacher je že več kot tri leta prikovan na posteljo po nesrečnem padcu na smučišču v  francoskem Meribelu. Po dolgotrajnem in finančno zelo dragem zdravljenju se njegovo stanje ni popravilo.

"Že mesece govorim njegovi družini, da je napočil čas, da pove resnico o njegovem stanju. Čas je, da prekinejo tišino in da milijoni Michaelovih navijačev izvedo, kaj se digaja," je dejal dolgoletni menedžer dirkača Willi Weber.

"Počutim se, kot da bi z glavo udarjal v zid. Ne želijo me poslušati," je še povedal Weber, ki je nad Schumacherjevo kariero bdel že pred dirkačevo selitvijo v formulo 1 in bil kasneje prisoten pri vseh sedmih naslovih izjemnega Nemca.

"Vedno, ko mi zazvoni hišni telefon, upam, da bo na drugi strani Michael in da me bo vprašal, kako sem," je zaključil Weber.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 19:55 21. Januar 2017.

    To samo dela denar !!!!

  • 08:11 21. Januar 2017.

    "je že več kot tri leta prikovan na posteljo" in se zavestno ne odziva ...... ..... ..... Vsi okoli njega …

  • 08:01 21. Januar 2017.

    Mislim,da tu ni kaj dosti za povedat,Michael je rastlina,ki jo umetno držijo pri življenju.Zakaj?Ne bi vedel,je pa lahko več razlogov,ki …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.