Naj se učijo od Maribora

Foto: Žurnal24
V torek se bo Sebastjan Cimerotič sestal z vodilnimi ljudmi Olimpije in se pogovarjal o svoji morebitni nadaljnji vlogi v klubu. "Povedal sem jim, naj definirajo, kakšno funkcijo naj bi imel v klubu."
Oglej si celoten članek
O Rakoviču še nič
Prekinitev. Za zdaj prav tako ni nič novega glede prekinitve sodelovanja z Erminom Rakovičem. Trener Kosič na 33-letnega napadalca ne računa več, vendar naj bi si ta po naših informacijah želel ostati v klubu in se dokazati v pripravljalnem obdobju. Nekdanji slovenski reprezentant se je sicer poleti po devetih letih vrnil v klub, njegovemu prihodu pa so bili navijači Olimpije močno nenaklonjeni.

"Kako se je treba vesti do svojih legend, smo lahko videli na nedeljski proslavi ob 50-letnici Maribora. Določeni ljudje zaznamujejo različna obdobja in tega ne smemo pozabiti," nam je v ponedeljek povedal vodja navijaške skupine Green Dragons Danijel Komič.

"Naj se dogovorijo"
"V interesu vseh je, da se Olimpija in še zadnja legenda kluba dogovorita za dolgoročno sodelovanje, ki bo vsem v zadovoljstvo," je dejal Komič. "Mi bi seveda najraje videli, da bi Cime še dolgo zabijal gole za Olimpijo, ampak realnost je morda drugačna," realno razmišlja vodja Olimpijine navijaške skupine.

Želi opredelitev funkcije
V petek je trener Dušan Kosič predsedniku Olimpije Izetu Rastoderju sporočil, da na Sebastjana Cimerotiča in še enega veterana Ermina Rakoviča ne računa več. Jasno pa je, da si ljubljanski klub ne more privoščiti, da bi Cimerotiča, ki je v očeh navijačev Olimpije ikona, preprosto pregnal iz Stožic. To bi namreč bržkone sprožilo navijaški revolt. Odnosi med Olimpijo in navijaško skupino Green Dragons, katere ljubljenec je Cime, so namreč v tej sezoni na skoraj najnižji točki po osamosvojitvi.

V interesu vseh je, da se Olimpija in še zadnja legenda kluba dogovorita za dolgoročno sodelovanje, ki bo vsem v zadovoljstvo.
Danijel Komič

"Čakam. V klubu bodo imeli sestanek glede mene. Tudi sam sem jim rekel, da potrebujem nekaj dni za razmislek. Povedal sem jim, naj definirajo, kakšno funkcijo naj bi imel v klubu. Jaz bom potem razmislil, ali bom ponudbo sprejel ali se mi bolj izplača naprej igrati," je v ponedeljek za Žurnal24 dejal priljubljeni Cime, ki se je v tej sezoni vrnil po težki poškodbi tetive in je tako dosegel le en prvenstveni zadetek.

Da ne bo "budala"
"To je zame zelo težka odločitev," razmišlja Cimerotič. "Lahko da se bom odločil, da neham igrati nogomet, pa mi bo čez en teden žal in bom rekel 'budala, naredil sem napako'." Vprašanje je, zakaj bi si Cimerotič želel še sodelovati z ljudmi iz Olimpije, s katerimi je v zadnji sezoni vseskozi na nasprotnih bregovih. Najprej sta ga na začetku sezone iz ekipe odstranila kar predsednik kluba Rastoder in podpredsednik Franci Zavrl, pozneje pa je s prihodom Kosiča tudi čez noč ostal brez kapetanskega traku. Zdi se, da so odnosi preprosto nepopravljivi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.