Najbogatejši nogometaši Premier lige

Foto: EPA wayne rooney Foto: EPA rio ferdinand Foto: EPA Owen Stoke City Manchester City Premier League Anglija liga prvenstvo Foto: EPA ryan giggs Foto: Reuters Lampard Chelsea West Ham United Premier League Anglija liga prvenstvo Foto: EPA Liverpool - Manchester United (15.10.2011) Foto: EPA (Sunderland : Chelsea) Fernando Torres Foto: EPA John terry chelsea poškodba Foto: EPA joe cole Foto: EPA Petr Čech
Po objavi seznama najbogatejših trenerjev na Otoku vam predstavljamo še seznam najpremožnejših nogometašev. Na vrhu je Wayne Rooney, čigar premoženje znaša 74 milijonov evrov. Drugi je še en nogometaš Manchester Uniteda Rio Ferdiand (61 miijonov evrov), tretji pa je Michael Owen (55 milijonov evrov).
Oglej si celoten članek

Wayne Rooney je v lanskem letu svoj bančni račun oplemenitil za slabih devet milijonov evrov, skupno pa premoženje angleškega reprezentanta znaša 51 milijonov. Za Rooneya se je uvrstil njegov moštveni soigralec Rio Ferdinand, na tretjem mestu pa je pristal napadalec Stoke Cityja Michael Owen. Med prvo deseterico so še Ryan Giggs (Manchester United), Frank Lampard (Chelsea), Steven Gerrard (Liverpool), Fernando Torres (Chelsea), John Terry (Chelsea), Joe Cole (West Ham United) in Petr Čech (Chelsea).

Med stotimi najbogatejšimi športniki v Veliki Britaniji je sicer 24 nogometašev Premier lige. Najbogatejši športnik je David Beckham, nogometaš PSG, čigar premoženje ocenjujejo na 240 milijonov evrov.

Najbogatejši nogometaši Premier lige:

1. Wayne Rooney (Manchester United) - 74 milijonov €
2. Rio Ferdinand (Manchester United) - 61 milijonov
3. Michael Owen (Stoke City) - 55 milijonov
4. Ryan Giggs (Manchester United) - 49 milijonov
4. Frank Lampard (Chelsea) - 49 milijonov
6. Steven Gerrard (Liverpool) - 48 milijonov
7. Fernando Torres (Chelsea) - 38 milijonov
8. John Terry (Chelsea) - 35 milijonov
9. Joe Cole (West Ham United) - 30 milijonov
10. Petr Čech (Chelsea) - 29 milijonov

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.