Najbolj bizaren odločilni zadetek

Foto: youtube gol, Habib Habibou
Ko se pomoč spremeni v odločilni zadetek.
Oglej si celoten članek

Za nemalo ogorčenosti je poskrbel nogometaš izraelskega Maccabija Petah Tikve Habib Habibou. Francoski napadalec, ki je v svoji kaieri v preteklosti nosil drese Lensa, Genta, Rennesa, Waregema in Leeds Uniteda, je v izraelskem prvenstvu odločil dvoboj v 87. minuti. Maccabi Petah Tikva je v gosteh pri  Netanyi zmagal z 1:0.

Habibou je pred odločilnim zadetkom sicer zahteval prekinitev igre, da bi lahko gostujoče zdravniško osebje pomagalo njegovemu soigralcu. A ostali člani Maccabija so krenili v napad, po slabem posredovanju domačega vratarja pa se je okroglo usnje odbilo pred Francoza. Ta je v hipu pozabil na nemočnega prijatelja, stekel za žogo in zabil v polno za 0:1. Nato se je vrnil k poškodovancu. 

Ob zadetku je sicer tudi slednjemu očitno za nekaj trenutkov popustila bolečina.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.