Najbolj čuden zdravniški premor vseh časov

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
Ruska teniška igralka si je v navalu besa prizadejala tako hude poškodbe, da je potrebovala zdravniško pomoč.
Oglej si celoten članek

Rusinja Darja Kasatkina je ostala brez tretje WTA lovorike v letošnji sezoni, potem ko je morala v finalu travnatega turnirja v Birminghamu priznati premoč Tunizijki Ons Jabeur s 5:7, 4:6.

Rusinja je na dvoboju utrpela nenavadno poškodbo, zaradi katere je potrebovala celo pomoč predstavnika zdravniške službe.

Po eni od izgubljenih točk v drugem nizu se je Kasatkina prijela za vrat in svojemu timu dala vedeti, da bi si najraje raztrgala goltanec, pri tem pa si je nohte zarila tako globoko, da so se ji na vratu izrisale odrgnine.

"Z mojim vratom je vse v redu. Povetje, če želite fotografijo. Šalim se," je 24-letnica kmalu po porazu sporočila svojim sledilcem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.