''Najbolj ga bodo pogrešali novinarji''

Foto: EPA
Foto: EPA
Španska reprezentanta Sergio Ramos (Real Madrid) in Gerard Piqué (Barcelona) sta se udeležila promocijskega dogodka v Miamiju, kjer sta spregovorila o odhodu Joséja Mourinha. Branilca sta prepričana, da bodo portugalskega stratega najbolj pogrešali novinarji.
Oglej si celoten članek

Slovo Joséja Mourinha še vedno dviguje veliko prahu in zvezdniki španske nogometne lige se ne morejo izogniti vprašanjem o portugalskem strategu, ki se je odločil za vrnitev k Chelseaju.

Izjema nista niti branilca Real Madrida oziroma Barcelone, Sergio Ramos in Gerard Piqué, ki sta v Miamiju promovirala prihajajočo sezono Primere Divisón. ''Novinarji so izgubili več kot igralci, saj je Mou ustvaril veliko napetosti med Barço in Madridom. V tistih tekmah je bilo veliko rivalstva in on jih je spremenil v nekaj, česar kot otrok nisem bil vajen. Mourinho je nogomet prenesel na tiskovno konferenco. Nogomet se igra na zelenici,'' je povedal Piqué.

Ramos, ki je imel v zadnjem času veliko stika z nekdanjim trenerjem, pa je dodal: ''V zadnjih dneh sem se veliko pogovarjal z Mourinhom. Imela sva dobre in slabe trenutke, vendar menim, da ne potrebujemo novih zaključkov, saj je to stvar preteklosti. Morda ima Gerard prav. Novinarji ga bodo pogrešali bolj kot mi, saj je ustvaril veliko naslovnic in drugih stvari, ki koristijo medijem.''

Gneča na golovi črti Reala

Real bo moral pred začetkom nove sezone razrešiti vprašanje prvega vratarja. Pod vodstvom Joséja Mourinha je to vlogo opravljal Diego López, za mesto v vratih pa se potegujejo tudi Iker Casillas, Adán in Jesús. Po poročanju španskih medijev bodo v Madridu ostali Casillas, López in Jesús, medtem ko naj bi Adán kmalu dobil novega delodajalca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.