Najbolj vroča golfistka na svetu tokrat res pretiravala

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Svetovno znana ameriška golfistka hrvaških korenin rada vzbuja pozornost.
Oglej si celoten članek

Paige Spiranac, ameriška golfistka, ki bolj kot po športnih dosežkih slovi po provokativnih objavah na družbenih omrežjih, je priznala, da je tokrat res pretiravala.

Čeprav ji razkazovanje telesa ni tuje, saj na spletu redno objavlja svoje razgaljene fotografije, pa si je tokrat za partijo golfa nadela kos oblačila, v katerem ji je bilo vse prej kot udobno.

"Fantje, danes se je zgodilo. Končno sem našla majico, v kateri sem se počutila nelagodno zaradi količine razgaljene kože. Po enem zamahu sem si hitro spet nadela jakno," je zapisala 27-letna lepotica.

t>

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 16:46 31. Oktober 2020.

    Baba glupa!

  • 15:55 30. Oktober 2020.

    če zmanjka denarja zasluženega z delom potem pokažeš joške in denar pride iz drugega naslova,nekako kot tisti kreten iz štajerske--- …

  • 07:42 30. Oktober 2020.

    itak da ne slovi po golfu, kje bo blondinka taktično razmišljala..... po razgaljevanju pa lahko slovi čisto vsaka ženska

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.