"Najboljša tekma v dresu Uniteda"

Foto: Žurnal24 Dimitar Berbatov se je na srečanju proti Liverpoolu izkazal s tremi zadetki. (Fo
Napadalec Manchester Uniteda Dimitar Berbatov si je s hat-trickom na derbiju proti Liverpoolu vsekakor prislužil naziv igralca 5. kola Premier League. "To je bila moja najboljša tekma v dresu Uniteda."
Oglej si celoten članek

Dimitar Berbatov je odlično začel letošnjo sezono. V prvih petih kolih Premier League je zabil kar šest zadetkov. Polovico jih je zabil v zadnjem kolu za zmago njegovega Manchester Uniteda s 3:2 proti velikim rivalom iz Liverpoola. "To je bila moja najboljša tekma v dresu Uniteda. Presrečen sem,“ se je sanjske nedelje spomnil 29-letni Bolgar. Od treh zadetkov, ki jih je Berbatov zabil klubu iz Anfielda je bil še posebej lep drugi. Bolgar je žogo prejel s hrbtom obrnjen proti golu, a to ga ni ustavilo, saj si je okroglo usnje mojstrsko ustavil, nato pa gol zabil iz "pol škarjic“. "Nisem videl, da žoga leti proti vratom, a ko sem slišal, kako navijači slavijo, ni bilo težko ugotoviti, kaj se je zgodilo,“ je dejal Berbatov.

Bil je razočaran
Berba je na kultni Old Trafford pred tremi leti za visokih 37 milijonov evrov prišel iz Tottenhama. V prvih dveh sezonah njegove predstave niso bile posebej navdušujoče in prav nikogar niso presenetile govorice pred letošnjo sezono, da je Berbatov tik pred odhodom iz Uniteda. A te govorice so Berbatova očitno spodbudile k igram, ki jih kaže na začetku letošnje sezone, ko je ob bledem Waynu Rooneyu praktično najboljši igralec rdečih vragov. "Bil sem zelo razočarran nad prvima dvema sezonama v dresu Manchester Uniteda, ker nisem mogel zadovoljiti navijačev. To sem že dejal – navijači Uniteda odločajo, oni so edino merilo, jaz pa sem tu samo gost, poseben gost. Zdaj čutim, da na zelenici lahko naredim vse, kar hočem,“ je še dejal Dimitar Berbatov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.