Najboljši je Dare Vršič

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Člani Sindikata profesionalnih igralcev nogometa Slovenije (Spins) so izbrali najboljše za sezono 2016/17.
Oglej si celoten članek

Vezist Maribora Dare Vršič je najboljši nogometaš minule sezone po izboru članov Sindikata profesionalnih igralcev nogometa Slovenije (Spins). Vršič je v glasovanju 162 igralcev Prve lige Telekom Slovenije v boju za naj nogometaša prehitel Dominika Glavino iz velenjskega Rudarja ter soigralca Milivoja Novakovića.

Na slavnostni prireditvi v Ljubljani je naziv najboljšega mladega nogometaša dobil Luka Zahović. Napadalec Maribora je v glasovanju prejel več glasov kot tekmeca Jure Balkovec iz Domžal ter Grega Sorčan iz Gorice.

Tako imenovano najboljšo enajsterico Spins XI pa v 13. izboru sestavljajo vratar Maribora Jasmin Handanović, branilci Balkovec in Matija Širok iz Domžal ter Marko Šuler in Rodrigo Defendi iz Maribora, vezisti Vršič, Rifet Kapić iz Gorice in Senijad Ibričić iz Kopra ter napadalci Glavina, Zahović in Miran Burgič iz Gorice.

Med nominiranci za naj enajsterico so bili še vratarja Sorčan (Gorica) in Matic Kotnik (Celje), branilci Mitja Viler (Maribor), Toni Datković (Koper), Matija Boben (Gorica) in Denis Klinar (Olimpija Ljubljana), vezisti Žan Majer (Domžale), Marwan Kabha (Maribor) in Goran Cvijanović (Celje) ter napadalci Novaković (Maribor), John Mary (Rudar Velenje) in Dalibor Volaš (Celje).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.