Najboljši strelec med vratarji

Foto: Žurnal24 Rogerio Ceni je najboljši strelec med čuvaji mreže. (Foto: EPA)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Nekatere nogometne vratarje si bomo zagotovo zapomnili tudi po njihovih izjemnih strelskih sposobnostih. Najboljši med njimi pa je, brez kakršnegakoli dvoma, Rogério Ceni.
Oglej si celoten članek

Rogério Mücke Ceni je 37-letni vratar, ki že od leta 1990 brani barve brazilskega São Paula. V svoji dolgi in uspešni karieri je, med otalim, osvojil dve Copi Libertadores in tri svetovna klubska prvenstva. Po Fifini statistiki pa je tudi vratar, ki je dosegel največ zadetkov v zgodovini nogometa. V nekaj več kot 800 nastopih je svoje kolege premagal 89 krat in to samo na uradnih tekmah v članski konkurenci. Verjetno je odveč poudarjati, da je večino svojih zadetkov dosegel iz prekinitev, nekaj njegovih mojstrovin pa si lahko ogledate v videu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.