Najboljši strelec slovenske lige zapušča klub

Foto: Profimedia Rok Kronaveter
Slovo po štirih letih.
Oglej si celoten članek

Najboljši strelec Prve lige Telekom Slovenije Rok Kronaveter je vodstvo nogometnega kluba Olimpija obvestil, da po koncu sezone ne bo podaljšal pogodbe in da si bo poiskal nove delodajalce. Predsednik Milan Mandarić se mu je zahvalil za sodelovanje v zadnjih štirih letih in mu zaželel veliko uspehov v nadaljnji karieri.

"Olimpijin vezist Rok Kronaveter je na včerajšnjem sestanku obvestil vodstvo kluba, da po koncu sezone ne bo podaljšal pogodbe. Vodstvo NK Olimpija je izrazilo polno razumevanje za Kronavetrovo željo," so v sporočilu za javnost zapisali pri NK Olimpiji.

Dvaintridesetletni Kronaveter je za zeleno-bele odigral 112 tekem, na katerih je dosegel 50 golov in 10 asistenc, s klubom pa je osvojil dva naslova državnega prvaka in en pokalni naslov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.