Najdaljša etapa Greipelu

Foto: Žurnal24 Andre Greipel je imel v sprintu največ moči.
Četrto najdaljšo etapo kolesarske dirke po Avstriji je v sprintu dobil Nemec Andre Greipel. Brajkovič in Golčer v skupnem seštevku ostajata med najboljšo deseterico.
Oglej si celoten članek

Nemec Andre Greipel (Team Columbia) je zmagovalec četrte, najdaljše etape kolesarske dirke po Avstriji od Lienza do Wolfsberga (213 km), potem ko je bil najhitrejši v ciljnem sprintu. Domačin Thomas Rohregger (Elk Haus) je uspešno ubranil rumeno majico vodilnega v skupni razvrstitvi. Oba Slovenca, ki nastopata na 60. dirki po Avstriji, Janez Brajkovič in Jure Golčer, sta etapo končala v času zmagovalca. Brajkovič (Astana) je bil 32., Golčer (LPR Brakes) pa 56. V skupnem seštevku dirke sta oba ostala med najboljšo deseterico. Po četrti etapi je Brajkovič osmi, zaostaja dve minuti in 58 sekund za vodilnim, Golčer pa je deveti z zaostankom dveh minut in 25 sekund.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.