Najdražji nogometni zaporniki

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Liga prvakov Inter Rubin Balotelli Foto: Žurnal24 Carvalho_teaser Foto: Žurnal24 Javier Mascherano si zelo želi v Španijo. (Foto: Reuters) Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Biti v klubu na katerega te veže zgolj pogodba, je podobno, kot bi svoje življenje preživljal v zaporu. Poglejte nekaj najbolj slavnih nogometnih zapornikov ta hip.
Oglej si celoten članek

Prestopa Cesca Fabregasa v Barcelono in Fernanda Torresa v Chelsea se najverjetneje ne bosta zgodila v bližnji prihodnosti, saj omenjena nogometna zvezdnika še vedno veže pogodba z Arsenalom oziroma Liverpoolom.

Tovrstnih "pogodbenih zapornikov" je v svetu vrhunskega nogometu zelo veliko, v galeriji pa si lahko ogledate šest trenutno najbolj razvpitih primerov, kjer si igralci silno želijo prestopa v drugo sredino, njihovi klubi pa se jim vsaj zaenkrat ne želijo odpovedati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.