Najglasnejšega aplavza na Wembleyu ni dobil nogometaš

Foto: PrtSc
Foto: PrtSc
Pred srečanjem med Anglijo in Slovenijo je občinstvo pozdravilo svojevrsten podvig.
Oglej si celoten članek

Kot ljubitelji nogometa dobro veste, je Slovenija v četrtek proti Angliji dobila gol v 94. minuti za minimalen poraz (1:0) in si s tem praktično zaprla vrata na svetovno prvenstvo v Rusiji.

Kazalo je odlično Kane v 94. minuti zaprl vrata v Rusijo

Pred srečanjem, ko so se gladelci še zbirali na kultnem Wembleyu, je svojih pet minut slave doživel eden od domačih privržencev.

S papirnatim letalom je namreč iz velike oddaljenosti (od tribune do gola je bilo vsaj 70 metrov) zadel gol in poskrbel za veliko navdušenje vseh prisotnih. 

Katanec Katanec: "V nedeljo bo moja zadnja tekma"

Eden od uporabnikov Twitterja se je pridušal, da je bil strelec "zadetka" pozdravljen bolj glasno kot vsi domači nogometaši.

Navijači so bili v četrtek zvečer zelo aktivni, v 88. minuti je eden od njih pritekel na zelenico in za nekaj trenutkov prekinil dvoboj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.