Najgrozljivejša hokejska nesreča

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Kanadčan Sebastian Courcelles je na tekmi severnoameriške hokejske lige (LNAH) utrpel eno najgrozovitejših poškodb v zgodovini hokejske igre.
Oglej si celoten članek

Foto: Twitter Sebastian Courcelles Hokejsko ligo LNAH je prestresel incident na tekmi v Quebecu, kjer je Jean-Michel Bolduc z rezilom drsalke v obraz zadel Sebastiana Courcellesa in mu razparal lice. Prizor je bil tako hud, da je soigralec Bobby Baril skoraj izgubil zavest.

Na srečo je takoj posredoval Sebastianov brat. ''Zavpil je, naj pritisnem na lice, nato pa je pozval, naj pokličejo rešilca. Takrat sem si rekel, da verjetno ne izgleda preveč lepo,'' je povedal Courcelles, ki je moral prestati štiriurno operacijo.

Nesrečni hokejist je priznal, da se je težko privadil na svoj novi izgled, vendar ga to ne bo odvrnilo od hokeja. ''Moj cilj je, da bom v petek zaigral z zaščitno masko za obraz,'' je povedal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.