Najhitrejša novinarka na svetu

Foto: Žurnal24

Your browser doesn’t support HTML5 video

Nina Jerančič je pometla s predsodki, da so bencinski športi le za moške. Nekaj novega o najhitrejši novinarki na svetu boste izvedeli v Drugi plati.
Oglej si celoten članek

Nina Jerančič . Ko je bila stara devet let, je začela tekmovati v kartingu. Kasneje je sprejela izzive nastopov v formuli Ford, Renault campus, Opel lotus, tekmovanju GT-avtomobilov in še marsikje. Zadnja štiri leta z ekipo Hit racing Team nastopa v italijanskem prvenstvu Ferrari Challenge . Njen napredek je več kot očiten, krona Nininega dela pa je med drugim tudi zmaga na finalni dirki v Mugellu leta 2007, s čimer je postala prva ženska v zgodovini evropskim prvenstev Ferrari Challenge, ki je stopila na zmagovalno stopničko. Sicer pa je Nina tudi nekdanja smučarka, v prostem času pa rada kuha, šiva in tudi slika. Seveda pa vas redno pozdravlja tudi s televizijskega ekrana, saj na eni od komercialnih televizij dela kot športna novinarka. Še več o najhitrejši novinarki na svetu pa boste izvedeli v Drugi plati .
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.