Najhitrejši hat-trick v zgodovini

Foto: EPA
Foto: EPA
Senegalski krilni igralec Sadio Mane je na današnji prvenstveni tekmi Southamptona in Aston Ville poskrbel za najhitrejši hat-trick v zgodovini elitne angleške nogometne lige.
Oglej si celoten članek

Triindvajsetletni Mane, ki je bil nekdaj soigralec Kevina Kampla pri Salzburgu, je tri zadetke v mrežo Ville zabil v dveh minutah in 56 sekundah.

Prejšnji rekord je imel v lasti Robbie Fowler, ki je leta 1994 tri gole za Liverpool dosegel v štirih minutah in 33 sekundah. Rekord v angleškem nogometu pa ima James Hayter, ko je leta 2004 v tretjeligaški konkurenci v dresu Bournemoutha tri žoge v mrežo Wrexhama spravil v dveh minutah in 20 sekundah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.