Najlepša atletinja v Moskvi?

Foto: EPA Darija Klišina Foto: EPA Darija Klišina Foto: EPA Darija Klišina Foto: EPA Darija Klišina Foto: EPA Darija Klišina Foto: EPA Darija Klišina Foto: EPA Darija Klišina
Tuji mediji, ki poročajo s SP v atletiki v Moskvi, so se razpisali o lepoti ruske atletinje Darije Klišine in jo okronali za najlepšo na SP.
Oglej si celoten članek

Fotografi so imeli v tekmovanju skoka v daljino spet veliko dela – predvsem zaradi ruske atletinje in manekenke Darije Klišine.

22-letnica je aktualna evropska dvoranska prvakinja v skoku v daljino, ki pa se na SP pred domačim občinstvom ni proslavila. Tekmovanje je s skokom, dolgim 6,76 metra, končala na sedmem mestu, kar je daleč manj od njenega osebnega rekorda (7,05 metra).

Upajmo, da bo bolje uvrščena lepa slovenska atletinja Snežana Rodić, ki bo v Moskvi danes nastopila v kvalifikacijah troskoka. Rodičeva si deli četrto mesto po izidih sezone na svetu v tej sezoni in spada v širši krog favoritinj za visoka mesta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.