Najlepša hrvaška navijačica zvezda enega najbolj vročih videospotov

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ivana Knöll je iz nogometnih vod presedlala v glasbene.
Oglej si celoten članek

Najbolj znana hrvaška navijačica na svetu, prelepa Ivana Knöll, je navdušila ljubitelje "balkanske" glasbe z nastopom v videospotu pesmi mostarskega pevca Valentina Perutine.

Dekle, ki je steklo svetovno slavo z vročim nastopom na Svetovnem prvenstvu v Rusiji, ko je zvesto bodrila svoje "Kockaste", je sama na Instagramu razkrila, da je prav ona misteriozna lepotica, ki krasi videospot pesmi "El Fuego".

"Kdo je ta gospa v videospotu, ali jo prepoznate," je zapisala hrvaška lepotica, ki je vsekakor napravila ogromno reklamo pesmi ter njenemu izvajalcu.

Ivana je bila sicer na številnih nogometnih spletnih portalih razglašena za eno izmed 10 najbolj vročih navijačic na svetu. Po nastopu na Svetovnem prvenstvu je preko noči pridobila številne nove sledilce ter zaslovela po celem svetu.

Tu je nekaj fotografij, da vam bo lažje jasno, kaj jo je naredilo tako priljubljeno...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.