Najljubša jed? Piščanec.

Foto: EPA
Foto: EPA
Jan Oblak je v intervjuju za špansko spletno stran LFP tokrat odgovarjal na vprašanja, ki niso povezana s športom.
Oglej si celoten članek

22-letni slovenski vratar Jan Oblak že nekaj tednov navdušuje z odličnimi predstavami v golu španskega kluba Atletico Madrid. Spletna stran LFP, ki vodi špansko nogometno prvenstvo, ga je v začetku maja uvrstila med najboljše igralce meseca april v španski La Ligi.

Sedaj je spletna stran z Oblakom opravila intervju, v katerem je odgovarjal tudi na vprašanja, ki niso bila povezana z nogometom.

Raje morje kot hribe

Slovenski nogometaš je tako povedal, da raje leži na plaži, kot hodi v hribe, njegovo najljubše mesto pa je Ljubjana. Jason Statham, znan kot junak akcijski filmov, je njegov najljubši igralec, sprošča pa se ob gledanju televizijske nadaljevanke Beg iz zapora (Prison Break). Njegova najljubša jed je piščanec, ukvarja se pa z množico športov, med drugim s košarko in hokejem. Oblak je povedal, da idolov nima, občuduje pa Nelsona Mandelo in njegove dosežke v boju za enakopravnost črnskega prebivalstva v Južni Afriki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.