"Najneumnejši nogometaš na svetu"

Foto: EPA
Foto: EPA
Angleški Independent se je pošalil na račun člana zagrebškega Dinama Domagoja Vide, ki je na poti na torkovo pokalno preizkušnjo v Vrsarju na klubskem avtobusu odprl pivo ...
Oglej si celoten članek

Domagoj Vida je zaradi svoje neumnosti na poti v Vrsar postal atrakcija za številne tuje medije. Tako so ga v angleškem časniku Independent označili za "verjetno najbolj neumnega nogometaša na svetu", s čimer so parafrazirali reklamo za znamko danskega piva, ki ga oglašujejo kot "verjetno najboljše pivo na svetu". Vida je bil s strani kluba kaznovan kar s 100 tisoč evri, sicer pa na pokalni preizkušnji ni bil v prvem planu trenerja Anteja Čačića, saj Dinamo v naslednjih dneh čakata preizkušnji s splitskim Hajdukom in kijevskim Dinamom, kjer bodo usluge hrvaškega reprezentančnega branilca bolj potrebne kot v dvoboju z nižjeligašem.

Tudi tabloid Daily Mail je pisal o disciplinskih prestopkih igralcev Dinama, ki se jih je v zadnjih mesecih zvrstilo kar nekaj. Avstralski Herald Sun pa je izračunal, da kazen znaša približno četrtino letne plače hrvaškega reprezentanta, za ta denar pa bi v Zagrebu lahko popil kar okrog 50 tisoč piv.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.