Najpomembnejša tekma

Foto: Nebojša Tejić/ABA
Foto: Nebojša Tejić/ABA
Košarkarji Uniona Olimpije želijo niz sedmih porazov v Evroligi in jadranski ligi končati proti ekipi Szolnoki Olaj.
Oglej si celoten članek

"Proti Real Madridu smo se borili bolj kot na nekaterih zadnjih tekmah, a zdaj nas čaka še pomembnejša tekma," je pred današnjim dvobojem z Madžari razmišljal Jaka Blažič. Olimpija je sicer nazadnje zmagala pred slabim mesecem dni, ko je v gosteh po evroligaškem Cantuju padel še Zadar. Nato je sledilo sedem porazov, od tega pet na domačem parketu.

"Vzdušje v garderobi je kljub porazom še kar dobro. Zaradi niza porazov je tekma proti Szolnokiju izjemno pomembna. Zmago potrebujemo predvsem za našo samozavest," pa je pre dvobojem 8. kola dejal Sasu Salin.

Pred današnjo tekmo, ki se bo začela ob 18. uri (prenos na Šport TV1), je Union Olimpija s tekmo manj kot nekateri tekmeci zdrsnila na 11. mesto, a ima ob visoki zmagi tudi možnost vrnitve na visoko 5. mesto.

Ostale današnje tekme:
Široki - Budućnost
MZT Skopje - Cedevita
Partizan - Crvena zvezda

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.