Najprej Bole in Koren

Foto: Žurnal24 Kristjan Koren (sedi, drugi z desne) bo skušal popraviti vtis z EP.
Danes se v Stuttgartu začenja svetovno kolesarsko prvenstvo. Prva disciplina bo kronometer za člane do 23 let, od Slovencev pa bosta nastopila Gregor Bole in Kristjan Koren.
Oglej si celoten članek

Sodeč po evropskem prvenstvu, julija letos v Sofiji, ima več možnosti za odmeven rezultat Grega Bole, toda v slovenskem taboru vendarle več pričakujejo od Kristjana Korena. Mladi kolesar iz okolice Vipave naj bi imel več možnosti, je specialist za vožnjo na čas, svojo kakovost je dokazal že na lanskem svetovnem prvenstvu v Salzburgu, kjer je kljub padcu in veliki izgubi časa zasedel deseto mesto.

Na letošnjem EP v Bolgariji je kolesar Save povsem odpovedal. Še danes ne pozna razlogov, zakaj je povsem izgubil moč in zasedel zanj skromno 18. mesto. V Sofiji, kjer je napovedoval odličje, je kot enega izmed razlogov navedel velik pritisk, na svetovnem prvenstvu se nanj ne bo mogel izgovarjati. Nihče od njega ne zahteva odličja, toda strokovnjaki vedo, da se je zmožen uvrstiti v sam vrh.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.