Najslabša ekipa v zgodovini? Izgubili 58:0!

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Tudi to je nogomet. Angleška ekipa Nova 2010 je minuli vikend s kar 58:0 izgubila proti Wheel Power in se zelo resno vključila v boj za najslabšo ekipo v zgodovini nogometne igre.
Oglej si celoten članek

Leta 2010 je bilo prelitega veliko črnila ob hudem porazu ekipe Madron s 55:0. Tokrat pa je Nova 2010 prejela še tri zadetke več in tako podrla neslavni rekord Madrona. Wheel Power je Novi 2010 nasula kar 58 zadetkov in ji zadal najhujši poraz v zgodovini nogometa na Otoku. Že ob polčasu je bilo 20:0, brata Robbie in Stuart Baker pa sta do konca srečanja skupaj zabila skoraj neverjetnih 28 zadetkov. "Pri rezultatu 50:0 niso več želeli igrati, toda sodnik je dejal, da morajo odigrati do konca, ker drugače lahko tvegajo kazen," je dejal 21-letni Stuart, ki se je na drugi strani boril z več kot dvakrat starejšimi nogometaši. "Nekateri naši igralci se iso pojavili, tako da smo pričakovali poraz, toda ne s tako veliko razliko," je dejal 60-letni Lewis Parker.

O hudem porazu pišejo številni angleški mediji, igralci ekipe Nova 2010 pa lahko pričakujejo, da bodo čez noč postali veliko bolj prepoznavni.

Nova 2010 in Wheel Power sta se pomerila v okvriu lige Torbay Sunday, ki je bila ustanovljena pred 45-leti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.