Najslabša enajsterica skupinskega dela

Foto: Profimedia
Spletna stran "OneFootball.com" je objavila prvo enajsterico nogometašev, ki so tekom skupinskega dela Svetovnega prvenstva prikazali najmanj.
Oglej si celoten članek

Vratar: Willy Caballero (Argentina): Obstaja samo ena beseda, ki lahko opiše njegov nastop proti Hrvaški. Katastrofa. Njegova neverjetna napaka v kazenskem prostoru, ko je na pladnju podaril vodstvo "kockastim", ga bo spremljala do konca reprezentančne kariere. Če se ni ta že kje končala.

Foto: Profimedia Caballero

Desni bek: Michael Murillo (Panama): Eden izmed glavnih krivcev, da je debitant na Mundialih prejel kar devet golov na prvih dveh tekmah. Na tretji ga ni bilo več niti na klopi.

Centralni branilec: Jerome Boateng (Nemčija): Ne le, da je prejel rdeči karton na tekmi s Švedsko, pač pa naj bi bil eden izmed glavnih krivcev za slabo vzdušje v slačilnici, ki naj bi bila razdeljena na dva klana. Sam naj bi vodil klan, v katerem se nahajajo še Sami Khedira, Mesut Özil ter Julian Draxler, drugega pa sestavljajo Mats Hummels, Manuel Neuer ter Thomas Müller, vodil pa naj bi jih Toni Kroos.

Foto: Profimedia Boateng

Centralni branilec: Fidel Escobar (Panama): Še eden izmed krivcev za katastrofalni premierni nastop Paname na Svetovnem prvenstvu.

Levi bek: Milad Mohammadi (Iran): Nezanesljiv v obrambi, kritikov ni navdušil niti s svojim poizkusom akrobatskega izvajanja avta.

Centralni vezist: Carlos Sanchez (Kolumbija): Dobil rdeči karton zaradi igranja z roko v kazenskem prostoru po vsega treh minutah igre. To je bil drugi najhitrejši rdeči karton v zgodovini prvenstev. Ta najstrožja kazen in izključitev sta Kolumbijce drago stali, saj so tekmo izgubili, a so si z zmagami v naslednjih kolih vseeno uspeli priboriti nadaljevanje.

Centralni vezist: Javier Mascherano (Argentina): Njegov čas je očitno minil. Ogromno netočnih podaj, napak, nespametnih prekrškov...

Foto: Profimedia Mascherano

Centralnih vezist: Julian Draxler (Nemčija): Vsi Nemci so zatajili na tem prvenstvu in skoraj vsak bi se lahko znašel v tej postavi. A ker Draxlerja resnično celo prvenstvo ni bilo opaziti, si je to mesto poleg Boatenga zaslužil on.

Napadalec: Neymar (Brazilija): Človek je večji del prvenstva preživel valjajoč se po terenu. Padel je že, ko je začutil senco nasprotnika. Svojega nogometnega znanja je pokazal zelo malo, praktično nič. Je nekoliko kontroverzen izbor v to enajsterico, toda glede na to, kaj se od njega pričakuje, je vsekakor razočaral.

Foto: Profimedia Neymar

Napadalec: Robert Lewandowski (Poljska): Vsekakor eno izmed največjih razočaranj prvenstva, glede na to, da se ga smatra za enega izmed najbolj smrtonosnih napadalcev na planetu. Pokazal ni ničesar.

Napadalec: Aziz Bouhaddouz (Maroko): Strelec najlepšega zadetka z glavo tega prvenstva. Na njegovo žalost je bilo to v lastno mrežo. V 95. minuti. Za poraz 1:0.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.