Najslabši nogometaši na otoku

Foto: Žurnal24 Najslabša nogometna ekipa v Angliji. (Foto: telegraph.co.uk)
Predstavljamo vam najslabši angleški klub v zgodovini nogometa. A.F.C Aldermaston je izgubil kar 40 srečanj zapored, slasti zmage pa niso izkusili že več kot eno leto.
Oglej si celoten članek

Predstavljamo vam najslabši angleški klub v zgodovini nogometa. A.F.C Aldermaston je izgubil kar 40 srečanj zapored in presegel znamko dosedanjega rekorderja Stockport Countyja. Aldermaston je sicer devetoligaš, ki je v zadnjem letu izgubil prav vsa uradna srečanja, tako pokalna kakor tudi prvenstvena.

Rekordni 40. poraz jim je prizadejal Downtown, vendar je treba pri tem poudariti, da je bil Aldermaston zelo blizu točke, saj je rezultat 0:0 držal vse do 86. minute tekme, vendar so jim na koncu vendarle pošle moči in pred zaključnim sodniškim žvižgom so dvakrat klonili. Blizu remija so bili tudi dva meseca pred tem, ko so se merili z istim nasprotnikom. Downtown je do zmage 2:1 tedaj prišel šele v sodnikovem dodatku.

Kljub vsemu pa je igralcem Aldermastona prejšnjo soboto uspelo niz prekiniti, ko so točko odščipnili Warminster Townu. Lahko si predstavljate slavje igralcev in vseh 25 gledalcev, ki so si ogledali tekmo. Rekord gledanosti Aldermastona v letošnji sezoni sicer znaša 150.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.