''Najstrašnejši padec v karieri''

Foto: EPA
Foto: EPA
V drugi četrtini tekme zahodne konference med Golden State Warriors in Houston Rockets je zastal dih navijačem bojevnikov, potem ko jo je v dvoboju s Trevorjem Arizo grdo skupil MVP Stephen Curry.
Oglej si celoten članek

Stephen Curry, najkoristnejši igralec rednega dela lige NBA, je na tekmi z raketami utrpel, kot pravi, ''najstrašnejši padec v svoji karieri''. Košarkar je nerodno padel pri poskusu blokiranja Trevorja Arize in za nekaj trenutkov obležal na parketu.

''Počutim se dobro, le tekma se ni iztekla po pričakovanjih. Izgubili smo, a na srečo se je vse dobro končalo in sem se lahko vrnil v igro,'' je na tiskovni konferenci povedal košarkar Golden Statea. ''Zdelo se mi je, da sem dolgo v zraku in poskušal sem se pripraviti na padec. Ko sem pristal, sem slišal glasove igralcev in trenerjev, naj si vzamem čas in ne hitim nazaj na noge,'' je dodal Curry.

Košarkar se je odpravil v garderobe in s klubskimi zdravniki prestal protokol, s katerim so poskušali ugotoviti, ali je utrpel kakšno hujšo poškodbo. Kot se je izkazalo, mu padec ni pustil nobenih posledic, zato se je lahko v drugem polčasu vrnil na parket.

''Z mano bo vse v redu. Ko sem zapuščal igrišče, nisem vedel, kaj se bo zgodilo. Poskušal sem se zbrati. Od trenutka, ko se je to zgodilo, se stanje ni poslabšalo,'' je pojasnil Curry. Na vprašanje, ali gre za najhujši padec v njegovi karieri, pa je zvezdnik odvrnil: ''Najstrašnejši padec. Imel sem že hujše simptome zaradi udarca v glavo, a ta je bil strašnejši, ker sem bil tako dolgo v zraku.''

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.