Največji hokejski zvezdniki tudi pri nas

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Že od jutri naprej bodo slovenski ljubitelji severnoameriškega hokeja lahko največje zvezdnike lige NHL spremljali na televiziji Šport TV.
Oglej si celoten članek

"Šport TV je pridobil televizijske pravice za prenose tekem severnoameriške hokejske lige NHL za obdobje petih let. Najmočnejše hokejsko ligaško tekmovanje na svetu, v katerem pomembni vlogi igrata tudi Slovenca Anže Kopitar in Jan Muršak, boste lahko domači gledalci od jutri dalje spremljali na prvi slovenski športni televiziji. Hokejske užitke si boste lahko privoščili dvakrat na teden, ob koncu sezone pa si boste lahko ogledali tudi odločilne boje za prvaka. Šport TV bo poskrbel, da bodo gledalci uživali v odličnih prenosih lige NHL," so v izjavi za javnost zapisali pri omenjeni televiziji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:01 10. Februar 2012.

    Super, sem prav vesela, da se ne bodo prenašale samo nogometne tekme, katere prenašajo skoraj vse, od pomembnih pa do …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.