Največji preobrat v nogometu? De Gea podpisal

Foto: EPA caption dsadsa
Foto: EPA caption dsadsa
Vodilni možje angleškega nogometnega velikana Manchestra Uniteda so podaljšali pogodbo s španskim vratarjem Davidom de Geo.
Oglej si celoten članek

Španski vratar David de Gea je z moštvom z Old Trafforda podpisal novo štiriletno pogodbo, potem ko je propadla njegova selitev k Real Madridu zaradi za nekaj minut prekoračenega časa prestopnega roka.

V Madridu so bili sicer pripravljeni plačati 30 milijonov evrov za čuvaja mreže. Kostariški vratar Keylor Navas naj bi v tem projektu odpotoval v obratni smeri k Unitedu. Kluba pa sta zamudila zadnji rok za izpolnitev dokumentov.

"Sem zelo vesel, da lahko v svoji zgodbi z Unitedom odprem novo poglavje. Že od začetkov, ko sem se leta 2011 pridružil moštvu, sem užival igrati v družbi teh res velikih igralcev pred našimi fantastičnimi navijači. Manchester United je poseben klub, Old Trafford pa predstavlja najboljše možno okolje za nadgradnjo moje nogometne poti," je bil v uradni izjavi po podpisu pogodbe vesel De Gea, ki je pred prihodom v premier league profesionalni nogometni krst preživel v vrstah domačega Atletica iz Madrida.

Smejalo se je tudi strategu Louis van Gaalu: "Gre za enega najboljših vratarjev na svetu. Zelo sem zadovoljen, da bo z nami še nekaj let." United in španski reprezentančni vratar sta v novo pogodbo vnesla tudi možnost, da sodelovanje nadgradijo še za štiri leta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.