Največji tekmec Luke Dončića tarča posmeha forumašev

Foto: Profimedia Luka Dončić v akciji proti Traeju Youngu.
Luka Dončić v akciji proti Traeju Youngu.
Na tekmi NBA med Orlando Magic in Atlanta Hawks je DJ Augustin s trikom močno osmešil Traeja Younga. Košarkar Atlante, ki po vsaki tekmi poudarja, da si bolj kot Dončić zasluži nagrado novinec leta, je bil zaradi te poteze tarča posmehovanja na spletnih platformah.
Oglej si celoten članek

Traeju Youngu v razpravah očitajo, da kljub izjemnim predstavam v zadnjem času, ne bi smel dobiti nagrade za novinca leta v NBA tudi zato, ker gre za enega najslabših obrambnih igralcev lige NBA. To potrjujejo tudi številne statistike, nad katerimi se navdušujejo Američani. Young pa je na tekmi proti Orlandu v obrambi nasedel tudi DJ Augustin, ki mu "je prodal potezo »(poglej video), kakršno smo pogosto vajeni od slovenskega zvezdnika Luke Dončića.

Organizator igre pri Atlanti je bil povsem izgubljen, ko je Augustin "lažno" podal žogo soigralcu, to pa so v trenutku nagradili tudi košarkarji na klopi Orlanda, ki so oponašali Younga, kako je bil videti izgubljen na parketu. Po tekmi se je posnetek hitro razširil na forumu, številni uporabniki pa so zapisali, da je zdaj res konec dvomov tudi pri zagovornikih Younga o tem, da bi moral Dončić postati najboljši novinec letošnje lige NBA.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 01:27 8. April 2019.

    Želiš pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na > > > www.3xDate.top ******************************************************************************************************************** Ne slaže se s djevojkama? Da, svi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.