Najvišja kazen za velenjski Rudar

Foto: Benjamin Kovač
Foto: Benjamin Kovač
Nogometna zveza Slovenije je kaznovala Rudar, Olimpijo in Muro. Najvišja kazen je doletela Velenjčane, ki bodo morali zaradi nešportnega navijanja plačati 2000 evrov. Muraši so si kazen pridelali s številnimi kartoni, Ljubljančani pa so kršili predpise NZS.
Oglej si celoten članek

Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije Simon Jeglič je po odigranem 10. kolu državnega prvenstva najvišjo kazen izrekel velenjskemu Rudarju, ki bo moral v blagajno NZS zaradi spodbujanja sovraštva, nasilja in nestrpnosti - navijači Rudarja so na tekmi proti Muri nešportno skandirali - prispevati 2000 evrov. Ob 300 evrov je tudi Mura.

Foto: Saša Despot Mura 05 Arsenal Kijev Cipot Eterović Fajić Drakovič A Mura si je disciplinski prekršek v višini 300 evrov "prislužila" zaradi štirih rumenih in enega rdečega kartona; Jure Travner bo moral prisilno počivati eno tekmo. Ob 200 evrov bo tudi ljubljanska Olimpija, ker so nogometaši kršili predpise NZS; igralci kljub pozivu sodnika niso upoštevali protokola tekme in so zamudili pričetek drugega polčasa, zaradi česar se je tekma nadaljevala s 6-minutno zamudo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.