Najvišji oceni Dediču in Handanoviću

Foto: Žurnal24 Slovenija je v dveh tekmah proti Ferskim otokom in Estoniji vknjižila maksimalni Foto: Boštjan Tacol Matjez Kek Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Mišo Brečko Foto: Žurnal24 Bojan Jokic Foto: Žurnal24 Marko Šuler Suler Steven Gerrard Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Aleksandar Radosavljevic Foto: Žurnal24 Robert Koren Foto: Žurnal24 Josip Ilicic Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Valter Birsa Foto: Žurnal24 Foto: Reuters Zlatko Dedić Dedič Dedic
Po težko prigarani zmagi in zlata vrednih treh točkah v kvalifikacijah za nogometno EP proti Estoniji smo na Žurnalu najvišji oceni namenili Samirju Handanoviću in Zlatku Dediču.
Oglej si celoten članek
Kako smo ocenili slovenske nogometaše, si lahko preberete tukaj.

V fotogaleriji preverite, kakšne ocene so dobili slovenski reprezentanti za zmago proti Estoniji, za junaka tekme vratarja Samirja Handanovića, ki je v podaljšku tekme obranil najlepše priložnosti Estoncev, pa je same pohvalne besede našel tudi trener domače izbrane vrste Tarmo Rüütli: "Izid bi bil za nas lahko boljši. Poskusili smo vse, tekmec je imel manj priložnosti, a je zadel. Dali smo vse od sebe, toda vaš vratar (Samir Handanović) je bil izjemen. Imel je kar nekaj izvrstnih posredovanj in obramb. Na koncu lahko rečem, da je bila Slovenija srečnejša ekipa."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.